KERET

KERET

KERET

Torontó - Radiohead koncert előtt omlott össze a színpad, egy halálos áldozat - FRISSÍTVE!

2012. június 17. - dave'o

szinpad.jpgEgy színpadi dolgozó halálát és további három sérültet követelt június 16-án délután 4 óra fele a torontói Downsview Park-ban összeomlott színpad.  A tetőszerkezet 15 méter magasból szakadt le, a 10-15 fős technikai személyzetre eddig ismeretlen okokból. A tragédia egy órával a nyitás után következett be. Nézői sérülés nem történt, de az aznapi Radiohead koncert elmaradt.

A Radiohead szűkszavúan kommentálta az esetet a Facebook oldalukon:

"A váratlan körülmények miatt a Downsview Park-i Radiohead koncertet törölték.
A rajongóknak azt tanácsoljuk, hogy ne menjenek a helyszínre.
Jegy visszatérítés a vásárlás helyén.
További információk később."

A szervező Live Nation promóciós cég nem nyilatkozik.

FRISSÍTVE:

Mint kiderült a halálos áldozat a Radiohead dobtechnikusa a 33 éves Doncaster-i születésű Scott Johnson volt. Sok bandával dolgozott együtt, többek között a Keane-elés a White Lies-al. A zenekar mellett rengeteg zenésztársa gyászolja:

„Mindannyiunkat lesújtott barátunk és kollégánk, Scott Johnson elvesztése. Kedves ember volt, mindig pozitív, segítőkész és jó humorú, nagyszerű turnéstábunk képzett és megbecsült tagja. Nagyon fog nekünk hiányozni. Teljes szívünkkel együttérzünk Scott családjával és mindazokkal, akik közel álltak hozzá.” - írta Philip Selway a Radiohead dobosa az együttes Facebook oldalán.

"Megdöbbentett a hír, hogy a Radiohead színpad omlás áldozata Scott Johnson dobtechinkus. Scott az év elején egy koncerten dolgozott együtt a White Lies-al. Nagyon tehetséges és mindig kedves ember volt. Örülök, hogy ismerhettem. Nagy veszteség. Nyugodj békében Scott!" - olvasható Jack Lawrence Brown a White Lies dobosának Twitterén.

"Együttérzünk Scott Johnson családjával - a Radiohead dobtechikusát tegnap tragikus halál érte." - írta Tim Burgess a Charlatans énekese Twitterén.

"Megdöbbentett a Radiohead csapat tagjának Scott Johnson elvesztésének híre - együttérzésem és részvétem minden érintettnek."Geoff Barrow Portishead zenésze


 

süti beállítások módosítása