KERET

KERET

KERET

Szuperhír! Megrepedt az Akvárium fölötti tó! (Frissítve!)

2012. május 02. - krazz

Beszakadt az Akvárium klub/ex Gödör klub fölötti tó. Egy műszaki hiba miatt elromlott a vízszabályzó rendszer, és beázott a szórakozóhely. A klubba ömlik be a víz, a színpadot, backstaget, táncteret már elárasztotta, a közönséget kiterelték, a koncertnek vége lett, az áram elment. Hamarosan további információkkal jelentkezünk.

UPDATE! NEM SZAKADT BE, CSAK SZIVÁROG!

A szivárgást műszaki hiba okozta - mondta Dancsók Regina, az Akvárium Klub sajtófőnöke. A vízszabályozó rendszer elromlott, emiatt a túlfolyt víz és a klub fölött lévő medence mellett lévő füves területen keresztül a klubba is beszivárgott, és kiverte a biztosítékot. (forrás hvg.hu)

Sajtóközlemény - Akvárium Klub Offical
A fővárosi Erzsébet téren működő Akvárium Klub és Park területén található medence gépészeti berendezése május másodikán este meghibásodott és víz szivárgott a Klub helységeibe, valamint a mélygarázsba. A vízszivárgás miatt az elektromos rendszer automatikusan lekapcsolt. A hiba kijavításán dolgoznak a szakemberek, a Klub csütörtöki nyitását és programjait várhatóan nem befolyásolja a eset. 

süti beállítások módosítása