KERET

KERET

KERET

Hírek ebédre

2012. november 21. - dave'o

mh_energize07.jpgMi az összefüggés a Slipknot és Justin Bieber között? Egy épeszű ember rávágná, hogy semmi, na de a frontember Corey Taylor vajon az? Ez talán még furább, mintha az R.E.M. és Lindsey Lohan állna össze. A továbbiakban megtudhatjuk azt is, hogy kik az American Music Awards győztesei, és szó lesz az AC/DC-ről, Slashről, a 30 Seconds To Mars-ról és a Kings Of Leon-ról.  

A Slipknot frontembere összeállna Justin Bieber-el

Corey Taylor a Revolver-nek azt nyilatkozta, hogy szívesen összeállna egy felvétel erejéig az ifjú popsztárral. Az ötlet egy rajongónak köszönhető, aki elkészítette, majd feltöltötte a Youtube-ra a 'Psychosocial' Slipknot szám és Justin Bieber 'Baby' című slágerének mash-up-ját. "Mindenki azt hitte, hogy ki vagyok akadva, pedig majdnem eldobtam az agyam." - reagált Corey

James Franco rendezte a már visszavonult R.E.M. új klipjét - Lindsey Lohan-nel

Másfél év telt el, hogy kijött az utolsó R.E.M. lemez, erről az albumról a 'Blue' című számot vitte filmre James Franco. A klip főszereplője Lindsey Lohan lett, akit Terry Richardson fényképez. Klikk IDE, ha kíváncsi vagy rá!

Slash koncert Budapesten

A Pecsa Music Hall-ban lép fel február 7-én a Guns N' Roses volt gitárosa Slash, Myles Kennedy csodás hangjával kiegészítve. Az elővételes jegyeket november végétől lehet megrendelni előreláthatólag 9900 Ft-os áron.

Kihirdették az American Music Wards nyerteseit

Vasárnap megszülettek a győztesek, ahol is Justin Bieber nagyot akasztott. Ő lett az év előadója, a legkedveltebb férfi előadó, és övé lett a legkedveltebb album a Believe-el. Az újak közül Carly Rae Jepsen vitte a prímet, még a legkedveltebb női előadó Katy Perry lett, a pop/rock kategóriában. A legkedveltebb zenekar a Maroon 5 lett, még az alter kategóriában ezt a címet a Linkin Park vitte el. A további nyertesek: Taylor Swift (country), Luke Bryan (country), Nicki Minaj (rap/hip-hop), Usher (soul/R&B), Beyoncé (soul/R&B), David Guetta (elctronic/dance).

iTunes-on az AC/DC

Sok éves huzavona után az AC/DC is beadta a derekát, és az új koncertalbumuk a Live at River Plate már megtalálható az iTunes-on, most már az összes többi számukkal is. Korábban azért nem voltak fent, mert a számonkénti letöltés nem egyezett a zenei hitvallásukkal, hiszen szerintük ez így csak a pénzről szól. Érdekes, hogy mégis meggondolták magukat.

Kings Of Leon és 30 Seconds To Mars a Novarockon

Újabb fellépőkkel gazdagodott a Novarock kínálata. A nagy zenekarok közül a Kiss és a Rammstein mellé csatlakozott a Kings Of Leon, a 30 Seconds To Mars, Aman Amrath, a Deichkind, a Day To Remember, a Volbeat és a Bullet For My Valentine is. Nem rossz nevek, kíváncsian várjuk ki játszik még.

 

süti beállítások módosítása