KERET

KERET

KERET

Friss Ropogós Újdonságok

2012. november 21. - dave'o

frissropog.pngA mai nap az újdonságoké, hiszen új klippel örvendeztet meg minket a Rolling Stones (+18), a 30y, valamint a Shell Beach. Albumok szempontjából is jók a kilátások, bejelentést tett a Yeah Yeah Yeahs és a The Cribs, de még a Jimi Hendrix rajongóknak is akad itt valami. A Superbutt, pedig egy igazi kuriózummal kínálja meg a nagyérdeműt. 

  • Új Rolling Stones klip

'Doom and Gloom' névre hallgat az a 7 év után először megjelenő Rolling Stones dal, amelyhez most elkészült a klip is Jonas Akerlund rendezésében. A Grammy-díjas Jonas-nak egy igazán pörgős és provokatív videót sikerült összehoznia, Noomi Rapace főszereplésével (Prometheus, A Tetovált Lány). Érdemes megnézni!

  • Új 30y klip

Hamarosan megjelenik a Szentimentálé, a 30y új albuma, amiről már a velük készített interjúnkban is hallattatok. Erről az albumról választott ki Lévai Balázs rendező 12 dalt, amikhez egy hangulatfilmet készít. Addig is még elkészül, itt az új 30y klip a 'Világ Lepedője', amit szintén Lévai Balázs rendezett.

  • Új Shell Beach klip

A második nagylemezének premierjére készülő Shell Beach megjelentette az első videót az albumról a 'Viral Signs'-ra keresztelt dalhoz. Érdekesség, hogy az új albumon olyan hírességek lesznek hallhatóak, mint Matt Geise a Lower Definition-ből és a Dance Gavin Dance-ből, ZeekRealistic Crew-ból, valamint Somló Tamás.

 

  • Superbutt játék

Hatalmas ötlettel rukkolt elő a Superbutt. A zenekar ahelyett, hogy egy klipet adott volna ki, egy kis flash játékkal lepte meg rajongóit, mely alatt a 'Cleaver' című nóta hallható. A játékban az éjszaka közepén egy kocsival furikázhatunk a sivatagban és gyűjthetjük a pontokat, majd a barlangokhoz érve egy kis denevér szabdalásra vetemedhetünk. Állítólag a legtöbb pontot elérők valamilyen díjban részesülnek.

 

  • Új Yeah Yeah Yeahs album

A zenekar a los angelesi KCRW rádiónak számolt be arról, hogy 2013 tavaszára várható új albumuk, melynek címét még nem tudni. Ideje is lenne már, hiszen legutóbbi It's Blitz lemezük 2009-ben jelent meg.

 

  • Új The Cribs válogatás lemez

A 10 éves fennállását ünneplő zenekar 2013 februárjában készül kiadni Payola című válogatás lemezüket, mely az eddigi legnagyobb slágereiket fogja tartalmazni. "A legtöbb best of album csak pénzkidobás, ezért próbáljuk meg a lehető legkülönlegesebbet kiadni." - nyilatkozta Gary Jarman basszusgitáros. 

 

  • Új Jimi Hendrix album

Bármilyen hihetetlen, nem egy Best Of lemezről van szó. Március 5-én fog megjelenni 12 eddig sosem hallott számot tartalmazó album, amelyeket a tervezett First Rays Of The New Rising Sun című lemezre szánt. 

süti beállítások módosítása