KERET

KERET

KERET

Tízórai hír-nass

2012. november 16. - dave'o

lunch.pngSzó lesz ma a  Universal kiadóról, valamint a Mumford & Sons és Courtney Love jövőbeni terveiről, de arra is fény derült mit csinált egy színpadon Johnny Depp, Kesha, a Kings Of Leon, The Black Keys, The Strokes, Har Mar Superstar és az Eagles Of Death Metal.

  • A Mumford & Sons máris új számokon dolgozik

A srácok épphogy csak kiadták Babel című lemezüket, máris hozzáláttak új dalok kreálásához. Ted Dwane basszusgitárost az eddigi alapok Elton John fénykorára emlékeztetik, még a bendzsós Winston Marshall szerint kicsit olyan mint a The National és a The Band. Kérdés, hogy március 8-án a budapesti Pecsa Music Hall-ban játszanak-e már az újak közül. Kíváncsian várjuk! 

  • Courtney Love jelenleg Kurt Cobain dokumentumfilmen dolgozik

A hírek szerint 2014-re várható egy Kurt Cobain életéről szóló dokumentumfilm, melyen Kurt özvegye Courtney Love is dolgozik. A rendező az a Brett Morgen lesz, aki a Rolling Stones-ról szóló Crossfire Hurricane című filmet is alkotta. Állítólag Courtney-val 2007 óta tervezik a művet.

  • Túladagolta magát Bon Jovi lánya

Stephanie Rose Bongiovi-ra egyetemi szállásán találtak rá eszméletlenül. A mentősökkel egy időben érkező rendőrök kis mennyiségű heroint és marihuánát találtak a helyszínen. A heroint túladagoló 19 éves lány ellen kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak. Szabadlábon védekezhet.

  • A Universal aggodalma

David Joseph a Universal lemezkiadó főnöke több új zenekart szeretne hallani a kereskedelmi rádiókban, mivel szerinte nem jó, ha a kereskedelmi rádiók csak a már slágerré játszott számokat hajlandóak leadni. Ennek szükségességét azzal indokolta, hogy ebben az évben csak 9 zenekarnak sikerült áttörni a 100 ezres eladási példányszámot, még tavaly ez 19, 2007-ben pedig 27 előadónak sikerült. Lana Del Rey példájából látszik a probléma leginkább, aki annak ellenére, hogy az idei legsikeresebb új előadó az angol rádiók lejátszási listáján, csupán a 107.!

  • A Tom Petty tribute show

Hatalmas buli és sztárparádé zajlott november 14-én a Petty Fest-en a los angelesi El Rey Theatre-ben. A koncerten a Cabin Down Band játszotta el a 'Last Dance With Mary Jane' -t kiegészülve a The Black Keys dobosával Pat Carney-val és Kesha-val. Később a The Strokes-ból Albert Hammond Jr. és Nick Valensi nyomta el az 'I Need To Know'-t és a 'King Of Ponoma'-t, később a dobos Fabrizio Moretti is csatlakozott az 'American Girl' erejéig. Rajtuk kívül látható volt még a Har Mar Superstar és az Eagles Of Death Metal is, ám nem csak zenészek léptek fel, hanem rengeteg színész és stand-up-os, úgy mint Johhny Depp, Sarah Silverman, Justin Bartha és Mae Whitman. A show végén mindenki együtt adta elő a 'Free Fallin'' című Tom Petty dalt. A rendezvény minden bevételét a Sweet Relief alapítványnak valamint a Sandy hurrikán áldozatainak ajánlották fel. A buliról még nincs sok bizonyíték, de egyet láthattok itt!

süti beállítások módosítása