KERET

KERET

KERET

Bulvárhírek a reggeli cigi mellé

2012. november 12. - wobe

Screen Shot 2012-11-11 at 11.33.12 PM.png

Gazdára leltek az MTV európai zenei díjai, a Florence and the Machine koncertjét majdnem egy WC hiúsította meg, Madonnára pedig rászálltak az oroszok. Vigyázat, bulvárszagú reggeli hírek következnek, csak erős idegzetűeknek.

  • Kiosztották az MTV EMA díjakat

Tegnap este Frankfurtban tartották a (már nem) zenetévé európai díjátadóját. A gálán fellépett többek között a Killers, a Muse és a Fun., és sajnos kiosztották a díjakat is: tarolt Justin Bieber és Taylor Swift, de kapott Carly Rae Jepsen, Nicki Minaj, David Guetta, a One Direction és PSY is. 

  • Oroszország bepereli Madonnát

A szentpétervári bíróság beperelné Madonnát, amiért az énekesnő több alkalommal is hangosan kiállt a melegek jogai mellett a legutóbbi, MDNA turné során. Az 54 éves popsztártól közel 2 milliárt forintot követelnek egy idén tavasszal hatályba lépett helyi törvény miatt, mely tiltja a homoszexualitás népszerűsítését, mondván, hogy az negatív hatással van a kiskorúak fejlődésére. 

  • Egy WC akarta megakadályozni a Florence and the Machine koncertjét

Csütörtökön, a banda BBC Radio 2-es koncertje előtt a dobos, Chris Hayden még útba ejtette a mosdót, vesztére, mert beragadt az ajtó, így majdnem lemaradt a saját koncertjéről. Szerencsére időben sikerült kiszabadítani a rémült zenészt. Huh.

  • A nap beszólása Adele-tól származik

"Csak akkor fogynék le, ha attól jobb lenne a szexuális életem, de egyelőre nem." Köszönjük!

süti beállítások módosítása