KERET

KERET

KERET

Hírek gabonapehely mellé

2012. november 10. - dave'o

Screen Shot 2012-11-10 at 12.24.30 PM.png

Ma reggel láthatjátok a Tame Impala és a Green Day új videóit, olvashattok a Korn-ról, M.I.A.-ról és a Blink-182-ról valamint megtudhatjátok, hogy mikor és mit keres majd a Pink Floyd Budapesten.

  • Új Tame Impala videó

A zenekar a Lonerism nevezetű második albumukról választották ki a 'Feels Like We Only Go Backwards' című számot egy új, meglehetősen elszállt animációs kliphez. A videót itt tekinthetitek meg!

  • Új Green Day videó

A tegnapi nap másik újdonsága, a most "tömeggyártásba" kezdett Green Day kiadta az albumtrilógiájuk 2. részét a ¡Dos!-t, valamint ezzel egyidejűleg az albumon megtalálható 'Stray Heart' című számhoz tartozó klippet.

  • Pink Floyd - The Wall Budapesten

A Pink Floyd alapítója és dalszerzője Roger Waters bejelentette, hogy a zenekar legnagyobb produkciója a The Wall újra látható lesz Európában. Az eddig 192 alkalommal bemutatott mű 2013 augusztus 25-én érkezik Budapestre. Jegyek november 16-án reggel 7 órától lesznek kaphatók a Ticketpro-nál és a www.livenation.hu   oldalon.

  • Head visszatér a Korn-ba

Brian Head Welch a Korn alapítótagja újra összeáll a brigáddal, noha csak két koncert erejéig a 2013-as Rock am Ring és a Rock im Park fesztiválokon Németországban. 2004-es kiszállása óta nem először ugrik be játszani, azonban teljes koncertre azóta még nem volt példa, szólókarrierje és Love and Death nevezetű zenekarját leszámítva.

  • M.I.A. tarolt a UK Music Video Awards-on

M.I.A. nyerte a UK Music Video Awards év videója, legjobb pop videó, legjobb styling kategóriákat a nagy botrányt kavaró 'Bad Girls'-el. A klip rendezőjét Roman Gavrast a legjobb rendezőnek választották.

  • Blink-182 új EP karácsonyra!

Mark Hoppus a twitterén új számokat ígért néhány héten belül, egy perccel később Tom DeLonge pedig karácsonyra. Nemrégiben egy interjúban elárulták, hogy a nagylemez 2013-ban jelenik meg, de hogy melyik hónapban azt még nem tudni.

süti beállítások módosítása