KERET

KERET

KERET

Mumford And Sons - Babel: 2012 leggyorsabban fogyó lemeze

2012. október 01. - dave'o

mumford_and_sons_at_night.jpgA Mumford And Sons új Babel című lemeze épphogy csak megjelent, máris a Brit heti lemezeladási lista élére állt, maga mögé utasítva a Green Day lemeztrilógia első részét az iUno!-t. Az iUno!-t meghallgatva azt gondolhatnánk, hogy ez nem is olyan nagy dolog, ám ha még azt is hozzávesszük, hogy a nyitóheti lemezeladásokat vizsgálva Lana Del Rey - Born To Die korongjának 117 ezres rekordját taszította le a trónról, 159 ezer eladott példánnyal, azonnal más a helyzet.

"Ha a 90'-es években azt mondtad volna nekem, hogy lemezeladási lista harcban leszünk a Green Day-el valószínűleg csak kiröhögtelek volna!
Nem akarunk olyan nagyok lenni mint az Oasis. Azt hiszem nagyobbak lettünk mint amennyire valaha is akartuk. Nem hiszem, hogy ennél nagyobbak szeretnénk lenni.
Ki akarjuk érdemelni azt ahova most jutottunk, és visszaadni azt a sok jót amit kaptunk. Szeretnénk utazni és annyi emberrel megosztani a zenénk amennyivel csak lehetséges -van egypár hely, ahol még nem jártunk, de a Sigh No More jól ment, mint például Japán - de nem tudnám elképzelni, hogy még nagyobbra nőjünk. Bár ezt mondtam a Shepherd's Bush Empire kiadás után is, szóval ki tudja."
- nyilatkozta az énekes-dobos-gitáros Ted Dwane az NME-nek. 

A kezdés tehát remek, és hogy sikerül-e "oasisi" szintekre emelni nagyságukat? Mondjátok meg ti!

A Babel című lemez meghallgatható ezen a Youtube playlisten:

süti beállítások módosítása