KERET

KERET

KERET

Klip: The Kooks - Rosie

2012. március 21. - dave'o


Már van egy hónapja is, hogy kijött a The Kooks új klipje ami a 'Rosie' névre hallgat, de a nézettségi mutatókból arra merek következtetni, hogy sokan nem látták még. Pedig szerintem van miről beszélni, és merem is ajánlani, hiszen ez a videó olyan retro, mint egy Sokol rádió, csak könnyebb ráhangolódni.

 

Fuh, hol is kezdjem. Először is szögezzük le, hogy szép munka. A klip hangulata kiváló, leköti az embert, viszont az jutott eszembe, hogy kb. ugyan ez lett volna a végeredmény, ha régi német pornó reklámokat nézek egy ősrégi katódsugaras TV-n, ahol kiégett a zöld szín. Lehet ez kicsit erős, de lényegében csak az "achtung! call now!" felirat hiányzik az aljáról. De nincs ezzel semmi baj, sőt, végre nem egy tipikus Kooks videó, amiben a képi világ kimerül a kis fürtös angyalszemeiben, és a háttérben álldogáló zenésztársaiban. Összességében, ha ez a klip a 80'as-90'es években jelenik meg, hatalmas durranás, de így csak egy jól megmunkált, igényes, de kissé sablonos, szédülésig zsúfolt retro kollázs.

 Ui.: A napokban jelent meg egy új Kooks videó, ami nem egy hivatalos klip, viszont ez TÉNYLEG nagyon ötletes. Az Amsterdam Heineken Music Hall-ban készült a felvétel, ami a színpadépítéstől színpadbontásig végigkíséri a fellépést, természetesen gyorsítva.

 írta: Madácsi Dávid

süti beállítások módosítása