KERET

KERET

KERET

Gorillaz és a Converse

2012. február 29. - dave'o

Érdekes videó látott napvilágot, a Gorillaz, Andre 3000 és James Murphy szerződést kötött a Converse márkával, így most egy klipben szerepelnek, a márkát hirdetve. A neves alkalom, hogy a Converse piacra dobta Jamie Hewlett, a Gorillaz karakterek társ-alkotója, által tervezett limitált Gorillaz - Chuck Taylor All Star cipő kollekciót.

A cipők, ahogy a képen is láthatók 4 típusban kaphatók: a Gorillaz debütáló albumáról már jól ismert katonai kamuflázs mintával, barnában a híres Pazuzu figurával, valamint fekete-fehérben és fehér alapon színesben tele Gorillaz karakterekkel. A cipőket február 23-tól 60 dollárért lehet megvásárolni itt

A Converse ezzel a videóval indítja útjára a "három zenész, egy szám" projektjét. Valószínűleg sikeres kampány lesz, ha így folytatják, mert ez a klip elég mókásra sikeredett. A való életben megjelenő animált karakterek gyakran tűnnek furának, de itt nagyon szép munkát végeztek a készítők. Egyedül a szám nem fogott meg annyira, túlságosan egysíkú, ami csak azért probléma, mert mégis csak zenészekkel hirdetik a cipőt... De marketingből azért jár az 5-ös!
A rengeteg utaláson kívül a klipből kiderül, hogy "Gorillaz-ék", elég rock'n'roll életet élnek, de nem akarok spoilerezni, nézzétek meg!

Írta: Madácsi Dávid

süti beállítások módosítása