KERET

KERET

KERET

Vérfürdő lesz a zépében!

2012. augusztus 01. - wobe

annaandthebarbies.png

Csütörtökön tartja az idei nyár első Zöld Pardonos buliját az Anna & The Barbies. Pásztor Anna eddig is a különleges színpadi outfitjeiről volt ismert, azonban a mostani koncerten még önmagát is igyekszik felülmúlni, hiszen előkerül majd két liter vér, több tucat százas szög és egy két méteres arany szárny - írja a Zene.ro.

A tovább után elolvashatjátok, Annáék hogy nyilatkoztak a buli előkészületeiről, valamint megnézhetitek az egyik korábbi zépés koncertjükön készült videót.

Teljes műsorral készülünk, minden eddigi koncertnótánkat előadjuk, köztük a novemberben megjelenő új lemezünk egyharmadát. Egy éve nem játszottunk már a ZP-ben, ez lesz nekünk a nyár csúcspontja – fogalmazott Pásztor Anna énekesnő. – Orbitális bulit csapunk, és kihasználunk minden vizuális lehetőséget. Beszereztem 2 liter vért, többszáz darab százas szöget, egy gégecsőre hasonlító, fúvókával ellátott pikulát és egy 2 méter fesztávolságú, aranyszínű glam metal szárnyat. Hogy ezekkel mit művelek, az legyen titok. Sajnos a Volt Fesztiválos koncertünkön a basszusgitárosunk előtt is titok maradt, hogy az egyik dalban mire készülök. Amikor beslattyogtam a színpadra úgy, hogy a fülemből és az orromból bugyborékolt a vér, majdnem elájult. Nem tudtam, hogy nem tud a showelemről, meg azt sem sejtettem, hogy rosszul van a vértől. A csütörtöki fellépésig edződnie kell, mert ott aztán elszabadul a pokol. (forrás: Zene.ro)

A zenekar arra kér mindenkit, hogy ha tud, olyan ruhában érkezzen amit nem sajnálna, ha netán véres lenne... Mi már nagyon várjuk! :)

süti beállítások módosítása