KERET

KERET

KERET

KERET - Facebook Millenium

2013. január 08. - dave'o

keret.png

Átléptük az ezer lájkot a Facebook oldalunkon, ez alkalomból tekintsünk egy picit vissza!

Februárban a megalakulásunk után nem sokkal először az Akváriumban forgattunk az Amber Smith-el, a Hó Márton és a Jégkorszakkal, valamint a The Moog cseppet sem józan tagjaival. 1-2 hétre rá, már tavasszal az A38 is szívesen fogadott minket, így készülhetett el az egyik legnézettebb videónk a Fran Palermo-val, valamint a legviccesebb videónk hála Sanyócának, aki szóhoz sem hagyta jutni a Mary Popkids többi tagját. Ezek után a Hard Rock Caféban rögzítettük az Ivan & The Parazol győzelmét a Hard Rock Rising tehetségkutatón. Még mindig március volt, mikor megalkottuk első riport filmünket a "Mit gondolnak az emberek a Gödör-Akvárium váltásról?"-t, majd jött Járai Márk. Áprilisban pótoltuk az anno elmaradt We Are Rockstars interjút a Szimplában, majd ugyanitt beszélgettünk a Hangmással is. Közéjük ékelődött be egy újabb Akváriumos koncert/interjú melyet a 30y-nak köszönhetünk. Ugyanitt beszélgettünk Felhőjáró úrral, valamint Szűcs Krisztiánnal (HS7) és Ács Oszkárral (Amber Smith) az első Rocklitera könyvről. Majd jött a május és a The Corny, akikkel a RoHAM-ban beszélgettünk. A Radio Panic-el mozgólépcsőztünk, még a The Grenmát a rajongókról próbáltuk leszaggatni a Dűrerben. Még mindig május volt amikor a Magidom-ot faggattuk új lemezük okán, majd nem sokkal később elkészül a második riport filmünk a "Melyik a legnépszerűbb nyári fesztivál?" és leforgattuk az első On Air videósorozatunk (ami eddig sajnos csak egy részig jutott) az időközben már Quarktett-é formálódott Barefoot Blues Band-el. A The Hated Tomorrow is szívesen fogadott minket a próbatermében, később pedig a Bravo OTTO-n a Compact Disco-t kérdezgettük az eddigi sikereikről. Június vége felé a Carbovaris-t közvetlenül a Sunset című klipjük előestéjén kaptuk el egy-két kérdésre.
Júniusban, 5 hónapos fennállásunkkal, Magyarországról egyedül a KERET készített videó interjút Stephen Marley-val, a saját turnébuszában. Ennek örömére egy kis nyári szünet következett. Augusztusban Ganxsta Zolee és a Kartel-el forgattunk újra egy anyagot, majd az Anna & The Barbies-al kötöttünk jó barátságot az új ZP-ben. A Sziget fesztiválon sikerült a Mando Diao-val interjúznunk, nagy örömünkre, valamint egy Szigetlakós Call Me Maybe-s kilét jelentést is összehoztunk. Ősszel Jon Kennedy dj-vel volt szerencsénk elbeszélgetni, majd megtudhattuk, hogy az Anti Fitness Club és a The Hated Tomorrow hogy bírja a közös turnét. A Vad Fruttikból Likó Marcell mesélt, hogy is telnek hétköznapjaik, majd a The Bras fogadott minket a próbatermében. Novemberben járunk mikor végre összejön egy Irie Maffia interjú, majd a The Carbonfoolst is sikerül összehozni. Közben elkészült az Anna & The Barbies - Macska koncert videónk, melyet az ő csatornájukon tekinthettek meg! Az évet a fellépésük után már hulla fáradt Blahalouisiana-val zártuk, és a 3. riportfilmünkkel nyitottuk.

Egy kis statisztika:
Facebook like-ok: 1000+
Youtube megtekintések: 47200+
Youtube feliratkozók: 36
Eddigi legsikeresebb cikk: "A legjobb bulik éjfél után kezdődnek" (230+)
Legnézettebb videó: Ivan & The Parazol (4400+)

Köszönjük az összes zenekarnak és az összes helynek!
Külön köszönet Molnár Csillának, Horváth Dersnek, Major Bálintnak és Kirschner Petrának, valamint Nektek az eddigi figyelmet!

Kövessétek továbbra is a KERET-et!
Hamarosan 1 évesek vagyunk! :)

süti beállítások módosítása