KERET

KERET

KERET

Feloszlott a Pendulum!

2012. június 18. - dave'o

pendulum.jpg

Ma reggel Rob Swire a Pendulum frontembere jelentette be, nem lesz több felvétel és élő fellépés ebben a formációban, ezen a néven. Innentől kezdve a Knife Party nevű projektjére koncentrál. Mielőtt azonban mindenki rohanna visszaváltani a Hegyalja jegyét, tisztázzuk, hogy a dj set megmarad, így tehát nem maradunk hoppon július 19-én!

"Tíz éve csináljuk a Pendulumot, úgy gondolom, hogy ez elég hosszú idő, bármit is csinál az ember. Még mindig játszunk olyan számokat mint a 'Blood Sugar', amit 18-19 évesen készítettünk. Ha tíz év elteltével ugyan ezt nyomod, egyszerűen csak úgy érzed, hogy váltani kell."

"Nem tudom, lehet, hogy csak kinőttük ezt, mert a végére már átalakult valami mássá. Itt az ideje valami újra váltani. A zenei élet is megváltozott. Manapság a rock zenekarok elég nehéz időt élnek. Jó, mi nem voltunk rock zenekar, de a formáció ugyanaz volt. Eldöntöttük, hogy 2012-ben itt az ideje abbahagyni."

"A Knife Party-s dolog olyan jól halad, hogy nem igazán éreztük, hogy vissza kéne menni az általánosba. Nagyon élvezzük ezt a projektet. Azért is jó, mert a vége felé azt éreztük a Pendulummal, hogy csak azért csináljuk mert ezt kell csinálnunk, és ez sose jó indok a zenélésre. A Knife Party-ban kizárólag azt csináljuk amit szeretnénk, és az se érdekel minket ha senkinek nem tetszik." - nyilatkozta Rob Swire a Triple J-nek

süti beállítások módosítása